Predavanje je prilagojeno potrebam današnjega človeka, ki želi pristopiti k sebi, življenju in težavam bolj zavestno, prisotno in celostno. Holistično spoznajte zakon vzroka in posledice ter tako z drugega zornega kota poglejte nase in svoje življenje. Naučite se prepoznavati dejanske vzroke, ki povzročajo nezadovoljstvo, generirajo zdravstvene težave in prinašajo različne napetosti v odnose. Spoznajte, kaj vse lahko storite sami, da prebudite in podprete lastne potenciale
samozdravljenja. Notranje začutite dejstvo, da je naše spoprijemanje z resničnimi vzroki tisto, ki določa, kako dolgo bo težava trajala in kako enostavna ali komplicirana bo ozdravitev telesa ali odnosa. Postalo bo tudi jasno, zakaj so nekatere metode na dolgi rok neuspešne.

Potopite se v svet celostnega pristopa in spoznajte:

Po ogledu predavanja boste vedeli kaj lahko naredite, da vam ne bo več odtekala potrebna energija, ki slabša celotno zdravstveno stanje ter vodi v različne akutne in kronične težave. Razumeli boste pomen pristnega stika s seboj in zakaj so nam dovoljene napake. Zakaj je potrebno, da jih uvidimo, da se izognemo samozanikanju in kje najti pogum in moč za nenehne prilagoditve v življenju.

Predavanje je dosegljivo na portalu Spletne šole za starše Veva, ki vnaša v slovenski prostor več znanja, podpore in zavedanja pestrih izbir naravnih rešitev ter tako opogumlja posameznike na poti starševstva.

Kako priti do online predavanja?

Nakup je možen na https://veva.si/predavanja/celostni-pristop-k-tezavam-v-telesu/, kjer najdete več informacij o predavanju. Če se odločite zanj ga dodajte v košarico in dokončajte s postopkom nakupa. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, kjer vam je na voljo 30 dni. Na Veva najdete na enem mestu več kot 50 različnih predavanj 11 različnih strokovnjakov, ki pokrivamo različne teme starševskih izzivov. Seznam vseh mojih spletnih predavanj in programov najdete na
https://veva.si/o-nas/#jasnamatjasic

Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino in ne nadomeščajo zdravniške pomoči, kadar
je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.