Predavanje je prilagojeno potrebam današnjega človeka, ki želi pristopiti k sebi, življenju in težavam bolj zavestno, prisotno in celostno. Holistično spoznajte zakon vzroka in posledice ter tako z drugega zornega kota poglejte nase in svoje življenje. Naučite se prepoznavati dejanske vzroke, ki povzročajo nezadovoljstvo, generirajo zdravstvene težave in prinašajo različne napetosti v odnose. Spoznajte, kaj vse lahko storite sami, da prebudite in podprete lastne potenciale
samozdravljenja. Notranje začutite dejstvo, da je naše spoprijemanje z resničnimi vzroki tisto, ki določa, kako dolgo bo težava trajala in kako enostavna ali komplicirana bo ozdravitev telesa ali odnosa. Postalo bo tudi jasno, zakaj so nekatere metode na dolgi rok neuspešne.

Potopite se v svet celostnega pristopa in spoznajte:

Po ogledu predavanja boste vedeli kaj lahko naredite, da vam ne bo več odtekala potrebna energija, ki slabša celotno zdravstveno stanje ter vodi v različne akutne in kronične težave. Razumeli boste pomen pristnega stika s seboj in zakaj so nam dovoljene napake. Zakaj je potrebno, da jih uvidimo, da se izognemo samozanikanju in kje najti pogum in moč za nenehne prilagoditve v življenju.

Kako priti do online predavanja?

Nakup je možen na https://www.tockatvojemoci.si/kontakt/, kjer lahko tudi povprašate za več informacij. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, ki vam je na voljo 30 dni.

Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino in ne nadomeščajo zdravniške pomoči, kadar
je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.