Vas skrbi vročinsko stanje in ne veste točno, kaj bi v dani situaciji lahko naredili? S številnimi možnostmi učinkovite in nežne podpore telesa na naraven način in celostnim razumevanjem mehanizma delovanja vročine in toplotnih zakonitostih organizma boste zanesljivo bolj samozavestni.

Na predavanju boste izvedeli in se naučili:

Vročina, sploh pri otrocih, se lahko hitro pojavi in včasih mine čez noč, spet drugič pa traja in traja. Zanesljivo se boste po ogledu predavanja bolje počutili in boste bolj suvereno podpirali otroka, saj boste vedeli, kaj se v telesu dogaja in zakaj. Tako boste lahko mirno odreagirali in vedeli, kaj narediti tudi, ko bo vikend pred vrati ali pa, ko vas bo sredi noči prebudil vročičen otrok.

Predavanje je dosegljivo na portalu Spletne šole za starše Veva, ki vnaša v slovenski prostor več znanja, podpore in zavedanja pestrih izbir naravnih rešitev ter tako opogumlja posameznike na poti starševstva.

Kako priti do online predavanja?

Nakup je možen na https://veva.si/predavanja/kako-ravnati-ob-otrokovi-vrocini/ , kjer najdete več informacij o predavanju. Če se odločite zanj ga dodajte v košarico in dokončajte s postopkom nakupa. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, kjer vam je na voljo 30 dni.

Na Veva najdete na enem mestu več kot 50 različnih predavanj 11 različnih strokovnjakov, ki pokrivamo različne teme starševskih izzivov. Seznam vseh mojih spletnih predavanj in programov najdete na
https://veva.si/o-nas/#jasnamatjasic
Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino in ne nadomeščajo zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.