Težave z dihali, tako pri otrocih kot odraslih, so velikokrat enostavno rešljive. To še posebej velja ko pravočasno, kvalitetno in učinkovito pomagamo organizmu z naravno in telesu prijazno podporo, pa naj gre za prehlad, kašelj ali kaj drugega. Kljub temu pa se težave pogosto zakomplicirajo in prerastejo v večmesečni boj, ki mu ni videti konca. Zakaj je tako in kako pomagati sebi ali otroku, da v takem stanju čim prej prileze na zeleno vejo? Na celostnem predavanju boste spoznali preventivne in kurativne ukrepe ter se naučili:

S pridobljenim znanjem boste lahko uspešno in naravno sanirali številne bolezni dihal. Z razumevanjem mehanizmov in podanimi nasveti za krepitev celotnega organizma, pa ne boste več doživljali smrkavih noskov preko cele jeseni, kašlja, ki kar ne izgine in ostalih začaranih krogov.

Predavanje je dosegljivo na portalu Spletne šole za starše Veva, ki vnaša v slovenski prostor več znanja, podpore in zavedanja pestrih izbir naravnih rešitev ter tako opogumlja posameznike na poti starševstva.

Kako priti do online predavanja?

Nakup je možen na https://veva.si/predavanja/podprite-bolezni-dihal-naravno/ , kjer najdete več informacij o predavanju. Če se odločite zanj ga dodajte v košarico in dokončajte s postopkom nakupa. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, kjer vam je na voljo 30 dni. Na Veva najdete na enem mestu več kot 50 različnih predavanj 11 različnih strokovnjakov, ki pokrivamo različne teme starševskih izzivov. Seznam vseh mojih spletnih predavanj in programov najdete na
https://veva.si/o-nas/#jasnamatjasic.
Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino in ne nadomeščajo zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.