Tudi v telesu velja pravilo najšibkejšega člena in da se nič ne zgodi čez noč. Toda kako vedeti kakšno je stanje, kje vse so šibki členi? Naučite se celostno opazovati komunikacijo telesa, ki natančno sporoča, kakšno je notranje stanje. In da vas številne možnosti naravnih metod in pripravkov ter vso marketinško bombardiranje ne bo zmedlo, vam v predavanju razkrivam preproste skrivnosti osnovne podpore ter konkretnih in enostavnih rešitev za stabilnejše telesne temelje. Tako boste lahko poskrbeli za vso družino povsem naravno ter delovali resnično preventivno in učinkovito že ob prvih znakih. Razumeli in znali boste reševati izzive, ki se zgodijo, ko je telo v neravnovesju.

Na online predavanju boste izvedeli:

S pridobljenim znanjem boste lahko uspešno in naravno podprli že začete procese v telesu in tako okrepili samozdravilne sposobnosti organizma. Z opazovanjem telesa in sprotno podporo vseh šibkih členov boste uspešneje usmerjali ter vračali telo v svoje ravnovesje. Delovali boste resnično preventivno in težko zapadli v začaran krog. S poznavanjem temeljev in osnovnih pravil v telesu boste znali prilagoditi podporo in razumeli, da je za uspešnejše okrevanje smiseln individualen pristop ter hkrati celostna podpora organizma in ne samo zdravljenje obolelega dela. In tudi v primeru začaranega kroga boste znali učinkovito nuditi sistemsko podporo, podpreti vse šibke in oslabljene člene.

Predavanje je dosegljivo na portalu Spletne šole za starše Veva, ki vnaša v slovenski prostor več znanja, podpore in zavedanja pestrih izbir naravnih rešitev ter tako opogumlja posameznike na poti starševstva.

Kako priti do online predavanja?

Nakup je možen na https://veva.si/predavanja/sistemska-in-holisticna-podpora-telesa/ , kjer najdete več informacij o predavanju. Če se odločite zanj ga dodajte v košarico in dokončajte s postopkom nakupa. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, kjer vam je na voljo 30 dni.

Na Veva najdete na enem mestu več kot 50 različnih predavanj 11 različnih strokovnjakov, ki pokrivamo različne teme starševskih izzivov. Seznam vseh mojih spletnih predavanj in programov najdete na
https://veva.si/o-nas/#jasnamatjasic

Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino in ne nadomeščajo zdravniške pomoči, kadar
je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.