Spuščati otroka iz objema staršev nikakor ni enostavno, še manj pa lahko. Je kot opomnik kako hitro otrok raste, da bo s časom dobil krila in odletel. In sprejeti del, da bo pol dneva zanj skrbel nekdo drug, ki ga (morda niti) ne pozna, ki ga ne razume tako kot ga starš, je težko. Ob takšnih velikih spremembah je pogosto težko obdržati zdravje, ki ste ga do vstopa v vrtec tako skrbno izgrajevali. Zato sem v navezavi s specialno pedagoginjo Jasno Trapečar Pavšič pripravila predavanje osredotočeno na uvajanje in zdravje.

Razložili vam bova:

Prejeta strokovna podpora ter številni preprosti napotki in triki ob različnih izzivih, ki se običajno
pojavljajo ob prehodu v vrtec, vam lahko olajšajo marsikatero stisko in poskrbijo za bolj brezskrben
skok v vrtčevsko obdobje.

Predavanje je dosegljivo na portalu Spletne šole za starše Veva, ki vnaša v slovenski prostor več znanja, podpore in zavedanja pestrih izbir naravnih rešitev ter tako opogumlja posameznike na poti starševstva.

Kako priti do online predavanja?

Nakup je možen na https://veva.si/predavanja/uvajanje-v-vrtec/, kjer najdete več informacij o predavanju. Če se odločite zanj ga dodajte v košarico in dokončajte s postopkom nakupa. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, kjer vam je na voljo 30 dni. Na Veva najdete na enem mestu več kot 50 različnih predavanj 11 različnih strokovnjakov, ki pokrivamo različne teme starševskih izzivov. Seznam vseh mojih spletnih predavanj in programov najdete na
https://veva.si/o-nas/#jasnamatjasic

Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino in ne nadomeščajo zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.