Project Mantra je brezplačen, voden program, ki 40 dni pomaga postopoma graditi preprosto a močno prakso ponavljanja manter. Idealen je za začetnike, ki iščejo učinkovito orodje za pomoč pri utišanju uma, odpiranju srca in pridobivanju pozitivnejšega pogleda na življenje.

Ponavljanje mantre:

• Pomiri pretirano aktivnost uma. Z rednim ponavljanjem um navadimo, da se osredotoči na nekaj pozitivnega, namesto da se vrti v krogu nenehnih notranjih sodb.

• Celotno bitje napolni z vibracijo Božanske Ljubezni. Moč mantre ni v njenem pomenu, ampak v njeni vibraciji. Najmočnejše mantre pa so prav sanskrtska imena Božanstev.

Odpira srce. Vsak zlog ustvari vibracije. Ponavljanje z ljubeznijo in predanostjo okrepi vibracijo, odpira srce in omogoča izkušanje Božanske ljubezni.

• Vzpostavi pozitivno vsakodnevno navado povezovanja z Božanskim v nas. 40 dni je potrebnih, da transformacijska moč prakse ustvari trajnejšo spremembo v zavesti.

PARAMAHAMSA VISHWANANDA:
PONAVLJANJE BOŽANSKIH IMEN Z VSAKIM DIHOM NAJPREJ SPREMENI VAŠO NOTRANJOST. V SEBI ZAČUTITE VESELJE, SVOBODO, SREČO. TO PA NE OSTANE SAMO V VAS, AMPAK SIJE TUDI NAVZVEN. POSTANETE INSTRUMENT BOŽANSKE LJUBEZNI.