Individualno mentorstvo vam omogoča redno mesečno celostno svetovanje. S pomočjo vpogleda v biopolje človeka odkrivam tiste aktivne mentalne in čustvene vzorce (v obliki prepričanj, predstav, strahov, pričakovanj itd.), ki vas ustavljajo na vaši poti.

Na terapiji jih ozavestite in se naučite, kako jih preseči in narediti korak naprej.

Prednost rednih mesečnih srečanj je kontinuirano in jasno določeno delo na sebi in zavest o podpori v vseh življenjskih situacijah. Pomaga nam ohranjati pozitiven odziv na to, kar nam prinaša življenje, dokler taka naravnanost ne postane naša druga narava.

Mentorstvo se izvaja v obliki rednih mesečnih srečanj, ki trajajo 90 minut in so prilagojena situaciji in potrebam. Lahko so bolj pogovorne narave, svetovalne, lahko so terapevtska ali kombinacija obojega. Namen in smer se začrta na prvem srečanju, ko vidim, kje so izzivi in težave. Potem pa se sproti dela na situacijah, ki so aktualne. Datumi za srečanja so dogovorjeni in jih je potrebno spoštovati, z izjemo izrednih, akutnih primerov.

Lahko pa se odločite tudi za dopolnitev programa, ki vam omogoča, da sem dosegljiva tudi izven izbranega termina, kadar se pojavi kakšno vprašanje, dilemma ali težava.