Vsak zakaj ima svoj zato

Ne glede na to, kako se težave kažejo, zmeraj pomenijo energijsko blokado, ki onemogoča prosto pretakanje življenjske energije. S pomočjo različnih terapevtskih pristopov vam pomagam, da pridete do dejanskih vzrokov in namena situacije, v kateri ste se znašli, poskrbim, da se z ugotovljenim resnično soočite ter osvetlim pot za ponovno vzpostavitev harmonije.

Srečanje vam prinaša:

Razreševanje vzrokov je individualno iskanje subtilnih vzrokov težav (otrok, odraslih ali domačih živali) ter svetovanje, kako se posameznik lahko spopade z njimi.

Preko vpogleda v energijsko polje (biopolje) človeka iščem vzročne generatorje za različne situacije, s katerimi se ta srečuje v življenju. Običajno jih najdem na subtilnem, duševno-duhovnem nivoju, vedno pa se kažejo tudi v našem načinu življenja. Večina težav izhaja iz naših, zavestnih in podzavestnih, za zdravje rušilnih vedenjskih vzorcev, prepričanj in razmišljanj ter posledično različnih čustev, ki se jih oprimemo. Sprostitev takih energijskih vozlov prinese olajšanje pa tudi notranji mir in mirno vest. Šele takrat se lahko zares povežemo z Življenjem, ga sprejmemo in objamemo.

Pri terapevtski obravnavi sem naravnana zgolj na podpiranje vašega lastnega procesa samozdravljenja, saj za trajne rezultate nihče ne more narediti ničesar namesto nas. Pri tem pa ne grem dlje, kot je v danem trenutku v vaše najvišje dobro.

S svojevrstno kombinacijo različnih pristopov vam pomagam ozavestiti izvor težave in sporočilo, ki ga življenje z dano situacijo prinaša. Poskrbim, da se s sporočilom resnično soočite. S terapevtskim transformacijskim procesom lahko pomagam, da se ponovno vzpostavi pretok življenjske energije. Pogosto je koristna domača naloga – nasveti, kako pridobljeno spoznanje prenesti v dejanja.

Dodatna podpora je lahko tudi Bachova osebna mešanica, s katero spoznano lažje prenesete v vsakodnevno življenje.