Težko bi našli človeka, ki za svoje življenje lahko reče, da je z njim popolnoma zadovoljen. Večina celo misli, da je takšno stanje nedosegljivo. In če se ozremo okrog sebe, nam slika okolice na nek način daje prav.

A če ste se znašli tukaj, to pomeni, da si spremembe želite.

“Si upate pogledati, kaj se resnično skriva za vašim nezadovoljstvom, zdravstvenimi težavami, težavami v družini, odnosih, službi?”

Če je odgovor da, vas vabim na delavnico dinamika skupine ali na eno izmed ponujenih terapij – odvisno od vrste težave, ki je trenutno na površju. To srečanje je le začetek. A začetek nečesa, kar lahko prinese želeno spremembo, je začetek vašega procesa.

Ozaveščena oseba, ki se zmore soočiti z resnico in odgovornostjo za svoje zdravje in življenje, bo poskušala narediti premik v svoji miselnosti. S tem se sproži proces samozdravljenja.

Pogoj za uspešno celostno svetovanje je, da oseba lahko razume in sprejme principe povezanosti med telesom, energijskim stanjem in dušnim svetom in je pripravljena na spremembe. Zato mora vsak, ki želi individualno obravnavo, poklicati in se naročiti za termin samostojno.