Za duhovne iskalce

“Ko je učenec pripravljen, se pojavi Učitelj.”

Vedno več ljudi se zaveda, da niso samo to telo in da naše življenje nosi božansko iskro. A kako se znajti v množični ponudbi učenj, tehnik in sistemov vseh vrst? Ko človek želi stopiti na duhovno pot, se pojavi vprašanje – katera?

Prav tako večina iskalcev ali tistih, ki to postajajo, že ve, da se do resničnih znanj, uvidov, spoznanj in podobnih dragocenosti ne pride v enem dnevu. Da je to pot, ki tudi od nas nekaj zahteva in da je koristno, če ne iščemo in ne brskamo malo tukaj malo tam, ampak se podamo v globine. Zato je toliko bolj pomembno izbrati pot, ki nas pritegne, ki jo občutimo kot tisto pravo, ker se bomo tako lažje prebijali skozi izzive, ki nas na tej poti vsekakor čakajo in ne bomo pobegnili ob prvem srečanju s svojo temno platjo.

Na poti k sebi vas lahko usmerjam in podpiram na različne načine v sklopu:

Na vseh obravnavah iščem kje se je porušil naravni red in kaj je za narediti. Poskrbim, da se bolje razumete, se lažje sprejmete in učinkoviteje presežete trenutne ovire na vaši poti. Ob tem dosledno upoštevam vaš tempo in sem naravnana na dogajanje v vaše najvišje dobro.

Tudi če želite le spoznati in preizkusiti nekaj tehnik, ki bi vam lajšale tegobe vsakdanjega življenja vam sama predlagam različne ezoterične metode in učenja ter tudi duhovne tehnike svojega Mojstra, ki izvirajo iz starodavnih vedskih znanj in so hkrati prilagojene današnjemu svetu. Lahko vam jih predstavim in vas naučim, kako in kdaj jih najbolj učinkovito uporabljati.