“Ko je učenec pripravljen, se pojavi Učitelj.”

Vedno več ljudi se zaveda, da niso samo to telo in da naše življenje nosi božansko iskro. A kako se znajti v množični ponudbi učenj, tehnik in sistemov vseh vrst? Ko človek želi stopiti na duhovno pot, se pojavi vprašanje – katera?

Prav tako večina iskalcev ali tistih, ki to postajajo, že ve, da se do resničnih znanj, uvidov, spoznanj in podobnih dragocenosti ne pride v enem dnevu. Da je to pot, ki tudi od nas nekaj zahteva in da je koristno, če ne iščemo in ne brskamo malo tukaj malo tam, ampak se podamo v globine. Zato je toliko bolj pomembno izbrati pot, ki nas pritegne, ki jo občutimo kot tisto pravo, ker se bomo tako lažje prebijali skozi izzive, ki nas na tej poti vsekakor čakajo in ne bomo pobegnili ob prvem srečanju s svojo temno platjo.

Na poti k sebi vas lahko usmerjam in podpiram na različne načine v sklopu:

Na vseh obravnavah iščem kje se je porušil naravni red in kaj je za narediti. Poskrbim, da se bolje razumete, se lažje sprejmete in učinkoviteje presežete trenutne ovire na vaši poti. Ob tem dosledno upoštevam vaš tempo in sem naravnana na dogajanje v vaše najvišje dobro.

Tudi če želite le spoznati in preizkusiti nekaj tehnik, ki bi vam lajšale tegobe vsakdanjega življenja vam sama predlagam različne ezoterične metode in učenja ter tudi duhovne tehnike svojega Mojstra, ki izvirajo iz starodavnih vedskih znanj in so hkrati prilagojene današnjemu svetu. Lahko vam jih predstavim in vas naučim, kako in kdaj jih najbolj učinkovito uporabljati:

Če vas žeja po čisti duhovnosti, če vas vleče naprej in globlje, boste zagotovo zakorakali na čisto pravo duhovno pot, pot osvoboditve, o kateri govori Bhagavad Gita. Na taki poti je še posebej dragoceno imeti blagoslov in vodstvo živečega Mojstra, Učitelja, Guruja, kakor Ga pač v tem trenutku želite poimenovati.Tak Učitelj je najdragocenejši in najredkejši dragulj, ki ga na tem svetu lahko najdemo. Ni vsakdo blagoslovljen z globokim klicem po duhovni uresničitvi. In če ste ga začutili, ga velja izkoristiti.

Tukaj, na tej točki vas lahko samo predam najvišjemu Mojstru, pod njegovo zaščito in vodstvo, kajti prava duhovna pot ni brez nevarnosti in preizkušenj. Če želite spoznati Paramahamso Vishwanando, ustanovitelja gibanja Bhakti Marga, velikega Učitelja, katerega poslanstvo je odpiranje človeških src, se lahko prijavite in dobite svoj BM Bhakti ID, s katerim so vam vsi podatki, učenja, dogodki,… dostopni na enem mestu in se prepustite učenjem in vodstvu tega, ki vas lahko pripelje do zaključne postaje in predaje. https://bhaktimarga.org/my-account/