Dojenčki, malčki, otroci, najstniki

Po rojstvu postane otročiček, vsaj za nekaj časa, center vse naše pozornosti. Ko se pri tako majcenem bitju pojavijo različne težave, se staršem običajno zastavi stotine vprašanj. Hitro se lahko pojavijo strahovi, dvomi, včasih tudi panika.

Rast in razvoj otrok velikokrat spremljajo težave, zdravstvene in tudi druge. Največkrat se pojavijo ob večjih spremembah, kot je vstop v vrtec ali šolo ali spremembe zaradi ločitev in drugih življenjskih okoliščin.

K sreči pa je marsikatero težavo mogoče zelo ublažiti ali celo odpraviti s preprostimi naravnimi pristopi in metodami, ki odpravljajo dejanske vzroke vzroke in stabilizirajo ENERGIJSKI sistem. Pogosto pri razreševanju situacij pomaga že, če razumemo, kaj se v notranjosti otroka dogaja. Le-to lahko s pomočjo vpogleda v biopolje otroka zaznam in vam predstavim njegov ‘notranji zemljevid’.

Zaradi hitre rasti in intenzivnega razvoja otrok je zahtevno vzdrževati telesno ravnovesje. Posebej pomemben je čas razvoja imunskega sistema, ki je v prvih letih življenja intenziven in ključen, saj nas bo kot tak podpiral (ali pa ne) vse življenje.

Kako pomagati in pri tem čim manj posegati po farmacevtskih pripravkih, je velik izziv. Kljub temu lahko z dobro izbrano naravno in nežno podporo FIZIČNEGA telesa težave učinkovito obvladujemo. Zato ni potrebe, da so težave vsakdanjik, da se ujamete v začaran krog.

Za otroke do 18. leta starosti svetovanje opravim na željo staršev, pri čemer dojenčki in mlajši otroci praviloma niso prisotni na samem svetovanju.
Svetujem, kako se naravno soočati s težavami, kot so:

Pri celostnem svetovanju pogosto priporočam: