Vključuje metode s področja fizičnega telesa, energijskega stanja in razreševanja vzrokov za določeno situacijo ali težavo na vseh področjih. Sinergijsko delovanje posameznih metod poveča njihov učinek in prinaša kompleksnejše in trajnejše rešitve.

Celostno svetovanje in bioterapija je svojevrstna kombinacija različnih tehnik, ki jih intuitivno kombiniram, saj sem prepričana, da ne obstaja univerzalna metoda, ki bi bila primerna za vse ljudi in vsako težavo. Moja tehnika temelji predvsem na spoznanjih in izkušnjah z delom karmične diagnostike, biorgonomije, družinske postavitve, reikija in PEAT metode. Poleg tega pogosto uporabljam še tehnike tradicionalnih medicin (indijska, kitajska), Bachovo cvetno terapijo, Steinerjevo antropozofijo, različne meditativne tehnike, aromaterapijo, fitoterapijo ter različne načine prehranjevanja in telesne podpore z naravnimi pripravki. Če je potrebno si pri tem pomagam tudi z radiestezijskim nihalom. Posameznik se med srečanjem sooči s seboj do stopnje, ki jo je še zmožen videti in sprejeti in jo tako lahko tudi preraste.

Holistični (celostni) pristop obravnave človeka temelji na:

  1. iskanju in odpravi dejanskega vzroka za posamezno težavo, stanje ali bolezen,
  2. energijski podpori človeka
  3. učinkoviti podpori fizičnega telesa.

Ena celostna obravnava traja do 2 uri.

Ker vsega ne moremo obdelati na enem srečanju, je pri obisku bistveno, zakaj je človek prišel oziroma kaj želi in pričakuje. Navadno glede na težave predlagam pristop s pomočjo katerega se človek lažje sam odloči, kje bi želel začeti. Na srečanju običajno razčlenimo in ozavestimo ali naravne in celostne rešitve za fizično podporo telesu ali pa dejanske subtilne vzroke, ki se skrivajo v ozadju in vzdržujejo težavo.

Tako sta v primeru celostnega pristopa k težavi (torej iz fizičnega, duševnega in duhovnega aspekta) potrebni običajno dve srečanji, ki zadostujeta za iskanje učinkovitih in trajnih rešitev.

Pogosto eno srečanje zadostuje, da se zgodijo prvi premiki, ne glede na nivo delovanja.

Če so glavni generatorji vezani tako na fizično kot na energijsko neravnovesje, sta smiselni in potrebni dve srečanji v razmaku 3-6 tednov.

Srečanje lahko poteka v živo v Mariboru ali v celoti online – za sam učinek ni razlike.

Na srečanju ste prisotni le vi, z otrokom se vse potrebno “pogovorim” na daljavo.