Fizična podpora (sinergistična sistemska podpora telesu) se priporoča kadar:

V fizično podporo s pomočjo vpogleda v biopolje je zajeto:

Ob doplačilu pa tudi:

Potek

  1. anamneza – pogovor o težavah
  2. pregled in meritev – s celostno analizo ugotovim, kakšno je stanje vašega telesa. (to lahko naredim tudi brez vase fizične prisotnosti) Na podlagi vpogleda v biopolje in v do 93 telesnih parametrov, dobim jasno sliko o stanju telesa. Ugotovim, kateri organi so energijsko bolj obremenjeni, ali je prehrana ustrezna, kakšna je hidracija, delovanje imunskega sistema, stanje črevesne flore, zakisanost, zasluzenost, vsebnost toksinov, prisotnost vitaminov in mineralov, delovanje različnih organov…
  3. svetovanje – na podlagi ugotovitev vam svetujem potrebne spremembe, ter naravne metode in pripravke, ki delujejo sinergistično (v ustrezni kombinaci povečajo učinek vsake posamezne učinkovine) in podprejo organizem na vseh ravneh in organskih sklopih hkrati. Delujejo kot katalizator, ki pospeši procese samozdravljenja v telesu. Te spremembe so lahko prehranske, lahko pa segajo tudi na ostala področja, od sprememb življenjskih navad do uporabe izbranih metod delovanja na fizično telo.

Po svetovanju pa je potreben vaš trud, da potrebne spremembe tudi izvedete. Saj se boste le tako lahko veselili sprememb v zdravju in počutju.

Metode, ki se uporabljajo pri fizični podpori so naravne in so izbrane s pomočjo celostnega vpogleda v fizično situacijo. Delujejo tako, da organizem podprejo pri ponovnem vzpostavljanju ravnovesja. Zaradi nežnega delovanja naravni in telesu prijazni pripravki ne povzročajo dodatne škode, zato pa potrebujejo malce več časa in zaupanja. Po vzpostavitvi ravnovesja simptomi običajno izzvenijo in potem je seveda priporočljivo ohranjati zdrav življenjski slog.

Običajno svetujem ekološke, certificirane in po možnosti lokalne pripravke. Najraje posegam po zeliščih in začimbah, zeliščni osebni mešanici, prehranskih dodatkih, eteričnih oljih in vodi v terapevtske namene za vzpostavitev termodinamskega ravnovesja. Tako lahko uporabite resnično tiste, ki so za vas učinkoviti, varni in vredni nakupa.

Vendar pa ni pričakovati trajnejših rezultatov, če ob fizični podpori nismo odpravili tudi resničnega vzroka težave, ki se je pokazala na fizičnem nivoju.